Αποτοξίνωση ποδιών με ιόντα

 

Aποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών, Νιώστε πιο υγιείς & ευεξία, άμεσα!

Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο χώρο μας για μία απολαυστική εμπειρία υγείας και αποτοξίνωσης!!

Ο σύγχρονος (κατ’επιλογήν!) αγχώδης και έντονος τρόπος ζωής  και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον επιβάλλουν στον συνειδητοποιημένο άνθρωπο, πέρα από την υγιεινή διατροφή, εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό κλπ., την σωματική αποτοξίνωση, για να υποστηρίξει με έναν ολοκληρωμένο και ισορροπημένο τρόπο την ανοδική πορεία της εξέλιξής του.

Η διαδικασία της αποτοξίνωσης είναι απλή, φυσική, αποτελεσματική, ασφαλής και δεν χρειάζονται άλλες πρόσθετες ουσίες ή μια αρκετά πιο δύσκολη διαδικασία πολυήμερης αποτοξίνωσης μέσω ειδικής δίαιτας. Το Ion Detox Foot Spa είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, επειδή θα υποστηρίξει πολύ την πρόοδό σας σε αυτήν την ενσάρκωση! Επιβάλλεται και για απλούς λόγους υγείας μια τακτική αποτοξίνωση, ώστε να απαλλαχτεί ο οργανισμός σας από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά όπως αλκοόλ, καπνός, συμβατικά φάρμακα, χημικές και πρόσθετες ουσίες στα τρόφιμα (από ραντίσματα, λιπάσματα, ‘βελτιωτικές’ ουσίες για συντήρηση-γεύση-χρώμα κλπ.),  ρύπανση του περιβάλλοντος,  αλλά και στρες και άγχος, συναισθηματική ή/και ψυχολογική ανισορροπία, ακτινοβολίες πολλών ειδών κλπ., είναι μόνο κάποια από τη μακριά λίστα αιτιών για συσσώρευση χημικών ουσιών/τοξινών μέσα στο φυσικό σώμα του ανθρώπου.

Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις που με την εφαρμογή επαναλαμβανόμενης αποτοξίνωσης μπορούν να μειωθούν ή να εξαφανιστούν τελείως.

Μερικές εξωτερικές ενδείξεις-συμπτώματα είναι:

Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα, μειωμένη κινητικότητα/ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, σακούλες και μαύροι κύκλοι, κυτταρίτιδα, μη-λαμπερό δέρμα κ.λπ..

Εσωτερικές ενδείξεις είναι:

Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.

Σημειώνεται εδώ πως οι αναφερόμενες ενδείξεις και συμπτώματα σχετίζονται συχνά με τη συσσώρευση τοξινών στο φυσικό σώμα του ανθρώπου, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως οι χημικές ουσίες καθαυτές είναι το πρόβλημα. Για παράδειγμα, εάν είστε ένας αγχώδης τύπος και δε δουλέψετε αυτό το κομμάτι, δεν το συνειδητοποιήσετε (1ο βήμα), αποφασίσετε πως πρέπει να αλλάξετε κάτι (2ο βήμα) και τελικά προχωρήσετε σε μεθόδους/τεχνικές αλλαγής (3ο βήμα), όπου και μια παράλληλη αποτοξίνωση σε τακτική βάση θα υποστηρίξει τέλεια τις προσπάθειές σας, τότε η μέθοδος Ion Detox Foot Spa δε θα κάνει αυτόνομα και μόνη της το θαύμα για εσάς!

Θα σας βοηθήσει βέβαια, θα αισθανθείτε γενικά καλύτερα και θα έχετε μάλλον μεγαλύτερη ευεξία, κάτι που θα μπορεί να έχει μια θετική επίδραση και στο θέμα του άγχους. Η οριστική επίλυσή του όμως θα βρεθεί αλλού!

Ένα άλλο παράδειγμα είναι το θέμα του αλκοόλ και του καπνίσματος. Φυσικά θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα και σε αυτή την περίπτωση όμως κανένα Foot Spa δε θα κόψει ΓΙΑ ΕΣΑΣ το κάπνισμα και ούτε θα το καταστήσει αβλαβές!

Στη ρεφλεξολογία αναφέρεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν περίπου 250.000 ιδρωτοποιοί αδένες και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.

Το λουτρό ποδιών Detox Foot Spa βοηθά στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό στο νερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της μεθόδου μέσα στην πλαστική λεκάνη όπου συσσωρεύονται τοξίνες και άλλες εναποθέσεις.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από οργανισμό σε οργανισμό ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς επίσης και από τη συσσώρευση τοξινών. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι 6-8 επαναλήψεις (σε ανθρώπους τις υγιεινής διατροφής και ζωής γενικότερα και λιγότερες!) επιφέρουν ήδη μια αισθητή ανακούφιση.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση του Ion Detox Foot Spa μετά από εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες, όπου παράλληλα με τις αλλαγές στα πιο λεπτά σώματα του ανθρώπου απελευθερώνονται και φυσικές χημικές ουσίες και τοξίνες, οι οποίες ‘περιμένουν’ την αποβολή τους.
Προσωπικά συνιστώ μια εφαρμογή με το Ion Detox Foot Spa μετά από κάθε θεραπεία και οπωσδήποτε μετά από ασθένεια ιδιαίτερα, όταν είχαν χορηγηθεί συμβατικά φάρμακα!

Κάντε το δώρο της αποτοξίνωσης στον εαυτό σας και επωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό ειδικά μετά από εναλλακτική θεραπεία μαζί μας.