Κβαντική Βιοανάδραση

 

Μέσω των συσκευών της Κβαντικής Βιοανάδρασης EDUCTOR/INDIGO ανακαλύπτονται οι στρεσογόνοι παράγοντες και οι αιτίες παθογόνων ασθενειών. Το σώμα ενεργοποιείται σιγά-σιγά να εκτελεί μείωση του στρες σε αυτές τις αιτίες, θεραπεία τραύματος, εκπαίδευση των κυμάτων του εγκεφάλου και διαχείριση πόνου, έτσι ώστε να καταφέρει την μέγιστη απόδοση σε όλους αυτούς τους τομείς. Είναι ήδη γνωστό ότι το στρες είναι ο λόγος για πάνω από το 80% των θεμάτων υγείας, μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης, οι διάφοροι στρεσογόνοι παράγοντες μειώνονται ώστε να επιτρέψουν στο σώμα να ανακτήσει την βιοχημική και ηλεκτρική του ομοιόσταση.

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε μάζες ηλεκτρομαγνητικής ταλαντευμένης ενέργειας και σαν αποτέλεσμα, τα σώματά μας δρουν ως δυναμικά ηλεκτρικά κυκλώματα ταλάντευσης. Τα κύτταρα εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια και κάθε λειτουργία έχει το δικό της εύρος παλμικής συχνότητας. Όταν το κύτταρο δονείται μέσα σε αυτό το εύρος είναι υγιές και λειτουργεί ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard έδειξε ότι, κάθε κύτταρο επεξεργάζεται σε υπερβολικές ταχύτητες μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ενέργειες ανά δευτερόλεπτο. Για να το δείξει αυτό στους μαθητές της Ιατρικής Σχολής (τι συμβαίνει σε κάθε κύτταρο σε αργή κίνηση), το Πανεπιστήμιο συνεργάστηκε με μία εταιρία για να τους φτιάξει μερικά videos (ταινίες μικρού μήκους), οι οποίες δείχνουν ακριβώς πως τα διαφορετικά τμήματα των κυττάρων αλληλεπιδρούν.

Όταν συμβαίνουν στο σώμα μας πνευματικά, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα, τότε η δονητική συχνότητα κάποιων κυττάρων αλλάζει φυσικά. Σε ένα απόλυτα υγιές σώμα όλα τα κύτταρα αυτού του ζωντανού συστήματος είναι απόλυτα συγχρονισμένα, όπως μία χορωδία τραγουδά σε τέλεια αρμονία. Κάνουν την δουλειά τους έλκοντας ότι θέλουν και λειτουργούν ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί. Οποιουδήποτε είδους ασθένεια είναι ένδειξη ότι, κάποια κύτταρά μας σε συγκεκριμένα όργανα ή συστήματα έχουν «ξεκουρδιστεί» με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν με τάξη, αλλά σε χάος.

Επειδή είμαστε δονητικά, ηλεκτρομαγνητικά όντα, επηρεαζόμαστε από οτιδήποτε ηλεκτρικό, μαγνητικό ή δονητικό. Αυτό συμπεριλαμβάνει σκέψεις και πιστεύω, γραμμές ρεύματος υψηλής τάσης, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και φούρνους μικροκυμάτων. Αυτή η τοξική χαοτική δόνηση μπορεί να αναστατώσει τις φυσικές υγιείς δονήσεις των σωμάτων μας και να προκαλέσει μπλοκαρίσματα. Τραυματισμοί ή ουλές, όπως και μακροχρόνια συναισθηματικά τραύματα μπορούν επίσης να κάνουν το ίδιο. Συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις χρησιμοποιούν πια την τελευταία τεχνολογία, καθώς και τις αρχές της κβαντικής φυσικής για να ανιχνεύσουν τις «ξεκουρδισμένες» συχνότητες και να επαναφέρουν τα κύτταρα του σώματός μας στην υγιή τους κατάσταση. Το EDUCTOR/INDIGO είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές, που επιτρέπει στον ειδικό να ανιχνεύσει όποια αδυναμία ή διαταραχή στο σώμα του ασθενή αμέσως και ταυτόχρονα παραδίδει τις «σωστές» συχνότητες, αυτές που υποστηρίζουν την φυσική και συναισθηματική ευεξία του ασθενή.

Μερικά από τα προγράμματα της Κβαντικής Βιοανάδρασης περιλαμβάνουν:

Αντιγήρανση

Εθισμούς

Νευρολογικό

Αυτοάνοσα

Κρίσεις Πανικού

Διαχείριση Πόνου

Ανάπλαση Μυών

Μεταβολισμό

Εκπαίδευση Εγκεφαλικών Κυμάτων (Brain Wave Training)

Μνήμη/Άνοια

Ελλειμματική Προσοχή

Super learning

Και πολλές άλλες εφαρμογές για όλες τις ηλικίες.