Συχνές Ερωτήσεις

 

Τι είναι η Κβαντική Βιοανάδραση;

Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι μία τεχνική στην οποία οι άνθρωποι εκπαιδεύονται ώστε να βελτιώσουν την υγεία τους χρησιμοποιώντας σήματα από το σώμα τους. Αποτελεί μία αναδυόμενη τεχνολογία η οποία αλληλεπιδρά με το σώμα σε βιολογικές ταχύτητες- την ταχύτητα των υπολογιστών, δίνοντας αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η Κβαντική Βιοανάδραση διευκολύνεται μέσα από τα συστήματα EDUCTOR/INDIGO, τα οποία είναι τα πιο αποτελεσματικά διαθέσιμα συστήματα Βιοανάδρασης και πρωτοπόρα στη μη-επεμβατική, χωρίς φάρμακα, χαλάρωση για το άγχος και την αντιμετώπιση του πόνου.

Με απλά λόγια, είναι μια ευρέως εφαρμοζόμενη τεχνολογία, η οποία και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας και μετράει την φυσική αντίδραση σε ηλεκτρικά σήματα και επιστρέφει τα αποτελέσματα στον ασθενή. Το ηλεκτροκαρδιογράφημα για παράδειγμα είναι μία συσκευή Βιοανάδρασης, η οποία μεταδίδει τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς σε συσκευή.

Η Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετράει φυσικές και συναισθηματικές συχνότητες του ασθενή και καταγράφει την ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση. υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητάς του, όπως η τάση για άγχος, η οποία συχνά επηρεάζει την υγεία.

 

Τι είναι τα συστήματα EDUCTOR/INDIGO Κβαντικής Βιοανάδρασης;

Η Κβαντική Βιοανάδραση εφαρμόζεται με τη χρήση των μηχανημάτων EDUCTOR/INDIGO, δύο εκπληκτικά ακριβή συστήματα βασισμένα στην επιστήμη της Κβαντικής Βιοφυσικής. Είναι οι κορυφαίες συσκευές στον χώρο της Βιοανάδρασης και αντιμετωπίζουν τους στρεσογόνους παράγοντες του σημερινού τρόπου ζωής και του περιβάλλοντος. Είναι ικανά να υπολογίσουν πάνω από 65.000.000 bits από βιοενεργειακά στοιχεία από τον πελάτη, ώστε να ανιχνεύσουν στρεσογόνα στο σώμα μέσα σε 3-5 λεπτά. Υπάρχουν πάνω από 3.500 ενεργειακές λεπτομέρειες που προσφέρονται από τα EDUCTOR/INDIGO Κβαντικά Συστήματα Βιοανάδρασης. Αυτά τα συστήματα δείχνουν γρήγορα και με διορατικότητα τι προκαλεί δυσφορία. Για αυτό και τα αποκαλούμε “Quick See”, από την ικανότητά τους να βλέπουν πολύ γρήγορα τι μας επηρεάζει από το σώμα μας και το περιβάλλον μας. Μετράνε την βιοενεργειακή ισορροπία και τις γενικές αντιδράσεις του σώματος στο στρες κάνοντάς τα την καλύτερη ενεργειακή βιολογική ανάλυση.

Το υπερβολικό στρες είναι ένα από τα μονοπάτια στην ασθένεια, η Κβαντική Βιοανάδραση με τα EDUCTOR/INDIGO, εναρμονίζουν και μειώνουν τους στρεσογόνους παράγοντες που δημιουργούν τις ασθένειες.

 

Ποιο είναι το επιστημονικό υπόβαθρο πίσω από τα συστήματα EDUCTOR/INDIGO της Κβαντικής Βιοανάδρασης;

Η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα των συστημάτων EDUCTOR/INDIGO, βασίζονται σε δεκαετίες ερευνών στο πεδίο της βιοενεργητικής και βιοαντίδρασης. Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι το σώμα μας είναι ηλεκτρικό. Επομένως, η ηλεκτρική δραστηριότητα μπορεί να μετρηθεί μέσω αντιδράσεων στην ένταση, τάση, χωρητικότητα, εμπέδωση, επαγωγή και μετράει δεκαέξι ηλεκτρικές παραμέτρους του σώματος. Αυτό κάνει τα EDUCTOR/INDIGO να ξεχωρίζουν.

Οι συντονισμένες τριπλές διανυσματικές συχνότητες (μία μαθηματική σχέση μεταξύ τάσης, έντασης και αντίστασης) των ουσιών συγκρίνονται με τις αντίστοιχες τιμές του πελάτη. Εν συντομία, η Κβαντική Επιστήμη μαζί με την Παραδοσιακή Βιοανάδραση ή την Κλασσική Βιοανάδραση ενώνονται για να δημιουργήσουν την Κβαντική Βιοανάδραση.

 

Πώς δουλεύουν οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO;

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβει κανείς τι μπορεί να κάνει η Κβαντική Βιοανάδραση, είναι να σκεφτεί σαν αγχωτικούς και αγχωγόνους παράγοντες – όλα τα πράγματα που μπορεί να μας συμβούν και να μας προκαλέσουν ασθένεια από το περιβάλλον.

Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι καθαρά μη επεμβατική. Ένα γρήγορο τεστ τριών λεπτών πραγματοποιείται και τα αποτελέσματα προωθούνται στο πρόγραμμα του υπολογιστή. Ο θεραπευτής ενημερώνεται για την κατάσταση της ενέργειας και τα άγχη που κυριαρχούν στο σώμα εκείνη την περίοδο.

Μετά την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων μπορούν να υποδειχθούν οι παράγοντες που προκαλούν άγχος και που μπορούν να αποτρέψουν την ικανότητα του σώματος για Βιοανάδραση. Τότε μπορεί να εφαρμοστεί η Κβαντική Βιοανάδραση για να βοηθήσει στη διόρθωση και μείωση ενεργειακά των στρεσογόνων παραγόντων.

Συσκευές EDUCTOR/INDIGO

Συντονίζουν: Κατά την ανίχνευση, η συσκευή INDIGO συντονίζεται με χιλιάδες ενεργειακές υπογραφές με ρυθμό 100Hz/sec, ενώ η συσκευή EDUCTOR με 1000Hz/sec και καταγράφουν τον βαθμό στον οποίο αντιδρά το σώμα. Αυτός ο τύπος ταχείας ανίχνευσης λέγεται διαδικασία Xrroid.

Καταγράφουν: Οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO μετράνε την τάση και τις τρέχουσες δυνατότητες καθώς και την αντίσταση του δέρματος όπου και εφαρμόζεται μικρής έντασης ηλεκτρικό ρεύμα (στο δέρμα) με απόλυτη ασφάλεια. Οι αλλαγές στην τάση, ένταση και αντίσταση μας δίνουν το προφίλ αντίδρασης που καθορίζει το Xrroid.

Συγκρίνουν: Οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO συγκρίνουν τις τρι-διανυσματικές συντονισμένες συχνότητες – μία πολύπλοκη μαθηματική διαδικασία σχετίζοντας τάση, ένταση και αντίσταση – του σώματος με πάνω από 13.000 ενεργειακές υπογραφές  στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων μας.

Προβάλλουν: Οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO προβάλουν στον πελάτη ένα αυτο-εστιαζόμενο Xrroid GSR (Galvanic Skin Resistance) σήμα. Επιτρέπεται η διάγνωση των ηλεκτρικών δυνατοτήτων, η χαλάρωση και ο έλεγχος του πόνου.

Χαρακτηριστικά συσκευής INDIGO: 110Bits πληροφορίας ανά Millisecond, Ακρίβεια: + ή – 0.001Volts, ή -1mA και/ή -10Ohms, Απόδοση Συσκευής: Max 250mA στα 6V DC, Θύρες Συσκευής: 2 Σειριακές, 1 USB, 3 Auxiliary, Διεπαφή Συσκευής, 1 Κεφαλόδεσμος (headband), 4 λουριά (straps) για καρπούς και αστραγάλους, καλώδιο USB, Clasp32 Software DV (βασισμένο στα MS WINDOWS), Δύο (2) έτη εγγύηση.

Χαρακτηριστικά συσκευής EDUCTOR: 110Bits πληροφορίας ανά Millisecond, Ακρίβεια: + ή – 0.001Volts, ή -1mA και/ή -10Ohms, Απόδοση Συσκευής: Max 250mA στα 6V DC, Θύρες Συσκευής: 2 Σειριακές, 1 USB, 3 Auxiliary, Διεπαφή Συσκευής, 1 Κεφαλόδεσμος (headband), 4 λουριά (straps) για καρπούς και αστραγάλους, καλώδιο USB, Clasp32 Software DV (βασισμένο στα MS WINDOWS), Δύο (2) έτη εγγύηση.

 

Τι ανιχνεύουν οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO;

Μπορούν να ανιχνεύσουν οτιδήποτε από επίπεδα βιταμινών, αμινοξέα, ΡΗ, κυτταρική και μεταβολική ηλικία, θρεπτικά στοιχεία, συστατικά τροφών, μεταλλικά στοιχεία, λιπαρά οξέα, ένζυμα, τοξίνες, ιούς, δυσλειτουργίες, αδυναμίες, ορμονικές ευαισθησίες, δυσανεξίες σε τρόφιμα, μύκητες, μυϊκό τόνο, σκώληκες, βακτήρια, ασθένειες, ισορροπία εσωτερικών οργάνων, συναισθήματα (συναισθηματο-γράφημα), νευροδιαβιβαστές, ψυχολογικούς παράγοντες, συχνότητες, ένταση, τάση, οξυγόνωση, ενυδάτωση, κλπ. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Η πληροφορία που δίνεται από τις συσκευές EDUCTOR/INDIGO είναι ριζικά διαφορετική από αυτή της ακτινογραφίας, τις αιματολογικές εξετάσεις, κλπ., γιατί μας ενημερώνει για την ενεργητική κατάσταση του σώματός μας και προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία αυτό εστιάζει την ενέργειά του για να ισορροπεί και να εναρμονίζεται. Με απλά λόγια μας λένε τι χρειάζεται και θέλει το σώμα μας διατροφικά, νοητικά και συναισθηματικά.

 

Ποιά είναι τα πιθανά πλεονεκτήματα της Κβαντικής Βιοανάδρασης;

Η Βιοανάδραση έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθάει στην μείωση του άγχους και της υπερέντασης που μπορεί να σχετίζεται με ασθένειες, τραυματισμούς φυσικούς ή συναισθηματικούς.

Η Κβαντική Βιοανάδραση συνεισφέρει σε μια βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας, καθαρότερης σκέψης, μείωσης πόνου και βελτιωμένης φυσικής κατάστασης.

 

Τι κάνει τις συσκευές EDUCTOR/INDIGO τόσο σημαντικές;

Συνεχίζοντας την έρευνα στο πεδίο την μετέφερε σε νέα επίπεδα. Καταρχάς, οι συσκευές λειτουργεί ανεξάρτητα από τον θεραπευτή, ο οποίος αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Οι συσκευές πλέον χρησιμοποιούν επιπλέον σημεία επαφής, που ενισχύουν σημαντικά το εύρος των μεταβλητών που μπορούν να μετρηθούν, εναρμονίσουν και ισορροπήσουν.

Οι βάσεις δεδομένων τους συνεχώς αυξάνονται καθώς περισσότερες παθήσεις μετρώνται και προστίθενται. Επιπλέον, ελέγχουν για ενεργειακές διαταραχές – για παράδειγμα στην σπονδυλική μας στήλη – τα σημεία βελονισμού κλπ. Επίσης, μετράνε τον βαθμό στον οποίο τα συναισθήματά μας συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα. Μπορούν να προτείνουν άλλες θεραπείες πιο κατάλληλες, όπως βότανα, διατροφή, ομοιοπαθητική, συμβουλευτική κλπ.

Εν συντομία, οι συσκευές EDUCTOR/INDIGO είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο εξελιγμένες συσκευές στο είδος τους. Για όσους θέλουν πιο τεχνικές λεπτομέρειες, η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα των συστημάτων EDUCTOR/INDIGO βασίζεται σε δεκαετίες ερευνών στο πεδίο της βιο-συντονιστικής και βιο-αντίδρασης. Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι το σώμα μας είναι ηλεκτρικό. Επομένως, η ηλεκτρική δραστηριότητα μπορεί να μετρηθεί μέσω αντιδράσεων στην ένταση, τάση, χωρητικότητα, εμπέδηση, επαγωγιμότητα και μετράει δεκαέξι (16) ηλεκτρικές παραμέτρους του σώματος. Αυτό κάνει τις συσκευές EDUCTOR/INDIGO να ξεχωρίζουν.

Οι συντονισμένες τριπλές διανυσματικές συχνότητες (μία μαθηματική σχέση μεταξύ τάσης, έντασης και αντίστασης) των ουσιών συγκρίνονται με τις αντίστοιχες τιμές του πελάτη, Εν συντομία, η Κβαντική Επιστήμη μαζί με την Κβαντική Βιοανάδραση ενώνονται για να δημιουργήσουν την Κβαντική Βιοανάδραση.

 

Τι συνεδρίες πραγματοποιούνται;

Απλά φανταστείτε τα EDUCTOR/INDIGO scans ως ένα αντιικό πρόγραμμα στον υπολογιστή μας, που ψάχνει για τα πάντα όπως:

 

 • Ιούς και βακτήρια
 • Διατροφικές ελλείψεις
 • Αλλεργίες
 • Ευαισθησίες/Δυσανεξίες σε τρόφιμα
 • Τοξικότητες
 • Ορμονικά επίπεδα
 • Μύκητες και παράσιτα
 • Χρωματοθεραπεία
 • Ισορροπία Chakra
 • Περιβαλλοντικούς παράγοντες
 • Βελονισμός
 • Σπονδυλική ροή
 • Ανάλυση μεταβολισμού
 • Αύρα
 • Βιορυθμούς
 • Νευροδιαβιβαστές και συναισθηματικές συχνότητες
 • Απώλεια βάρους
 • Βιοανάδραση με ανθοϊάματα Bach
 • Αποτοξίνωση
 • Ηλεκτροβελονισμός

 

Όλα αυτά σε λιγότερο από τρία (3) λεπτά)