ΣΚΟΠΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

Ο σκοπός δραστηριότητας του Κέντρου Quantum Iasis είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να καταφέρουν να αποκτήσουν την μέγιστη απόδοση σε όλους τους τομείς της ζωής τους, δηλαδή καλύτερη υγεία, ευεξία, δύναμη, ενέργεια, διαύγεια πνεύματος, ευτυχία, χαρά και πολλά άλλα.

Μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης και της τεχνολογίας της αυτό είναι εφικτό.

Μέσω των συσκευών της Κβαντικής Βιοανάδρασης SCIO/INDIGO/EDUCTOR ανακαλύπτονται οι στρεσογόνοι παράγοντες και οι αιτίες παθογόνων ασθενειών. Το σώμα ενεργοποιείται σιγά-σιγά να εκτελεί μείωση του στρες σε αυτές τις αιτίες, θεραπεία τραύματος, εκπαίδευση των κυμάτων του εγκεφάλου και διαχείριση πόνου, έτσι ώστε να καταφέρει την μέγιστη απόδοση σε όλους αυτούς τους τομείς. Είναι ήδη γνωστό ότι το στρες είναι ο λόγος για πάνω από το 80% των θεμάτων υγείας, μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης, οι διάφοροι στρεσογόνοι παράγοντες μειώνονται ώστε να επιτρέψουν στο σώμα να ανακτήσει την βιοχημική και ηλεκτρική του ομοιόσταση.

Στα ακόλουθα κεφάλαια, εξηγείται η τεχνολογία της Κβαντικής Βιοανάδρασης, οι δυνατότητές της και το πώς το Κέντρο Quantum Iasis μπορεί να συνεργαστεί με πελατολόγιο και επαγγελματίες, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της.

 

 

 

 

ΠΕΔΙΟ ΣΚΟΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

Η κα Μαλβίνα Αννίνου, ως Ειδική της Κβαντικής Βιοανάδρασης, έχει μία θεμελιώδη κατανόηση των φυσιολογικών και ψυχολογικών σχέσεων ανάμεσα στην παρουσίαση των προβλημάτων και την αιτία τους, καθώς και των φυσιολογικών δυσλειτουργιών που τα προκαλούν ή συμβάλλουν στην πρόκλησή τους. Επιπροσθέτως, έχει μεγάλη επιτυχία στο να βοηθάει ασθενείς να αντιμετωπίσουν το στρες ή ανησυχίες ζωής, συμπεριλαμβανομένου της διατροφής, των καθημερινών συνηθειών κλπ. Παρέχει συμβουλές τρόπου ζωής σχετικά με, την διατροφή και τις καθημερινές συνήθειες, την εκπαίδευση τεχνικών χαλάρωσης, την επανεκπαίδευση τόνωσης των μυών, τον διαλογισμό, την άσκηση, την εσωτερική επικοινωνία, την ρύθμιση του στρες και άλλες ασφαλείς και αποδεδειγμένα φυσικές θεραπείες χωρίς φάρμακα.

Επίσης, ως Ειδική της Κβαντικής Βιοανάδρασης, αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με κάθε ανησυχία, αλλά δεν θεραπεύει ούτε μπορεί να διαγνώσει ασθένειες απευθείας, μόνο Ιατροί MD μπορούν να το κάνουν αυτό. Για αυτόν τον λόγο λειτουργεί πάντα μέσα στα πλαίσια του ιατρικού συστήματος και συνεργάζεται με άλλους κλινικούς ιατρούς με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Μέσα στο πεδίο εφαρμογής της πρακτικής της, εργάζεται ώστε να καταφέρει με διορατικότητα να μειώσει τα αίτια της ασθένειας, να βρει τι θέτει σε ενέργεια τον πόνο, να βρίσκει δίκτυα καλής επικοινωνίας και στο να αναπτύσσει την Ευεξία. Μέσω της γνώσης της και της τεχνολογίας των SCIO/INDIGO/EDUCTOR, εκτελεί μία πολύ καλή και ικανή ψυχο-φυσιολογική καταγραφή και αυξάνει τις δεξιότητες δικτύωσης, αυτογνωσίας και υπευθυνότητας του ασθενή, επιπροσθέτως δημιουργεί ολοκληρωμένες αναφορές για κάθε συνεδρία. Με κάθε συνεδρία χρησιμοποιούνται αντιδράσεις VARHOPE, TVEP EPR οι οποίες σημειώνονται, καθώς επίσης και το πως αντιδρά το ηλεκτρικό σώμα στην αποκατάσταση.

 

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Το Μέλλον της Κβαντικής Ιατρικής

 

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε μάζες ηλεκτρομαγνητικής ταλαντευμένης ενέργειας και σαν αποτέλεσμα, τα σώματά μας δρουν ως δυναμικά ηλεκτρικά κυκλώματα ταλάντευσης. Τα κύτταρα εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια και κάθε λειτουργία έχει το δικό της εύρος παλμικής συχνότητας. Όταν το κύτταρο δονείται μέσα σε αυτό το εύρος είναι υγιές και λειτουργεί ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard έδειξε ότι, κάθε κύτταρο επεξεργάζεται σε υπερβολικές ταχύτητες μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ενέργειες ανά δευτερόλεπτο. Για να το δείξει αυτό στους μαθητές της Ιατρικής Σχολής (τι συμβαίνει σε κάθε κύτταρο σε αργή κίνηση), το Πανεπιστήμιο συνεργάστηκε με μία εταιρία για να τους φτιάξει μερικά videos (ταινίες μικρού μήκους), οι οποίες δείχνουν ακριβώς πως τα διαφορετικά τμήματα των κυττάρων αλληλεπιδρούν.  Κάποια από αυτά τα videos (διαλέξτε την 3-λεπτη μουσική εκδοχή για μία ματιά που θα σας εκπλήξει με το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας) μπορείτε να τα δείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: http://multimedia.mcb.harvard.edu/media.html. Είναι τόσο όμορφο, που θα σας κάνει σχεδόν να δείτε ότι είμαστε όντα δόνησης και τεράστιας πολυπλοκότητας. Όταν συμβαίνουν στο σώμα μας πνευματικά, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα, τότε η δονητική συχνότητα κάποιων κυττάρων αλλάζει φυσικά. Σε ένα απόλυτα υγιές σώμα όλα τα κύτταρα αυτού του ζωντανού συστήματος είναι απόλυτα συγχρονισμένα, όπως μία χορωδία τραγουδά σε τέλεια αρμονία. Κάνουν την δουλειά τους έλκοντας ότι θέλουν και λειτουργούν ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί. Οποιουδήποτε είδους ασθένεια είναι ένδειξη ότι, κάποια κύτταρά μας σε συγκεκριμένα όργανα ή συστήματα έχουν «ξεκουρδιστεί» με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν με τάξη, αλλά σε χάος.

Επειδή είμαστε δονητικά, ηλεκτρομαγνητικά όντα, επηρεαζόμαστε από οτιδήποτε ηλεκτρικό, μαγνητικό ή δονητικό. Αυτό συμπεριλαμβάνει σκέψεις και πιστεύω, γραμμές ρεύματος υψηλής τάσης, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και φούρνους μικροκυμάτων. Αυτή η τοξική χαοτική δόνηση μπορεί να αναστατώσει τις φυσικές υγιείς δονήσεις των σωμάτων μας και να προκαλέσει μπλοκαρίσματα. Τραυματισμοί ή ουλές, όπως και μακροχρόνια συναισθηματικά τραύματα μπορούν επίσης να κάνουν το ίδιο. Συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις χρησιμοποιούν πια την τελευταία τεχνολογία, καθώς και τις αρχές της κβαντικής φυσικής για να ανιχνεύσουν τις «ξεκουρδισμένες» συχνότητες και να επαναφέρουν τα κύτταρα του σώματός μας στην υγιή τους κατάσταση. Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές, που επιτρέπει στον ειδικό να ανιχνεύσει όποια αδυναμία ή διαταραχή στο σώμα του ασθενή αμέσως και ταυτόχρονα παραδίδει τις «σωστές» συχνότητες, αυτές που υποστηρίζουν την φυσική και συναισθηματική ευεξία του ασθενή.

 

 

 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ